010 318 00 47
info@kennisgame.com
9:00 tot 13:00 uur
Ma t/m Vr.

Over Kennisgame?

10Years’ Experience in IT

KennisGame is een professionele spel/educatie platform voor iedereen! Onze platform is voor iedereen toegankelijk dus niet enkel voor jong maar ook voor oud. Door onze grote aanbod kunt zich goed vermaken met leuke games en spellen waarbij u soms diep moet nadenken wat het extra uitdagend maakt. Hoe moeilijker het spel des te meer punten er te verdienen valt.
Wilt u uw account delen met een gezinslid jong of oud ook daar is er genoeg belevenis voor. De kids kunnen verschillende leerzame spelletjes spelen die ieder dag worden vernieuwd, verschillende waardevolle en bovenal leerzame kinder-tekenfilms bekijken. Voor ieder volwassenen hebben wij tientallen diverse interessante e-books en een aantal puzzels die elke dag worden vernieuwd, zodat u lekker kunt gamen en daarnaast u algemene kennis verder ontwikkelt. Al met al kunt u uren ontspannen op onze platform speciaal voor u!
Kennisgame
KennisGame is een echte uitdaging om u hersens goed te kraken en ook meteen te ontspannen. Want wat is er nou niet leuker dan het oplossen van moeilijke raadsels of ontspannend een ebook lezen zonder daar extra kosten voor te maken. Geniet nu optimaal van onze brede assortiment.
Kennis Maken
Wacht niet en begin met de leukste games op onze site. En voor de avond kunt u rustig een leuke roman of thriller lezen.
Exclusief voor leden
Wij brengen elke dag verschillende exclusieve en vooral uitdagende games uit op onze platform die enkel voor onze leden gelden. U kunt dagelijks woordspellen of andere games spelen en verschillende prijzen verdienen. Mocht je er niet uit komen dan kunt u ook nog altijd een hint vragen om toch het spel op te lossen!
Log direct in
De nieuwe generatie online educatieve spelletjes. Dus u weet wat u moet doen. Ik zou zeggen aarzel niet en log direct in. En bovenal verdien het maximale punten voor de leukste prijzen en ontvang ook puzzelboeken namens KennisGames.
11785
ACTIEVE KLANTEN
4569
WINNAARS
19784
PRIJZENPOT WAARDE
5789
UITGEDEELDE PRIJZEN