010 318 00 47
info@kennisgame.com
9:00 tot 13:00 uur
Ma t/m Vr.

Web voor kinderen

Maak u kind blij met, kinderspellen, kleurplaten en de leukste tekenfilms.

KINDER WEB
Ook voor de jongste generaties hebben wij voldoende aanbod op onze platform. In de huidige tijdperk is een digitale telefoon of pc/ipad niet weg te denken bij de jeugd. Laat u kind of kinderen dan ook spelenderwijs leerzame spellen oplossen om toch te blijven ontwikkelen. Niet alleen spelen de kinderen maar leren zij ook nieuwe woorden, waarmee de woordenschat van u kind verder word ontwikkeld. Hier vind u dan ook spelletjes die behulpzaam zijn in het helpen van hun zelfontwikkeling. Voor kleine kinderen hebben we krassen, puzzels en het alfabet. Voor oudere kinderen hebben we moeilijke woorden om te leren, het spelletje om d's en t's te leren spellen en rekensommetjes om te oefenen.

KLEURPLATEN
Ons aanbod blijft zich continu verbreden en wekelijks komen er nieuwe leuke uitdagende kleurplaten bij. Deze kunnen zowel digitaal als fysiek ingekleurd worden. Heeft u kind er een mooi kunstwerk van gemaakt? Mail de kleurplaat en deze zal dan gepost worden op onze website en wie weet verdient u dan extra punten!

KINDERTUBE
Hier vind u de leukste kinderfilms voor baby's tot en met oudere kinderen en misschien zelfs voor u! Alfred J Kwak, De Troetelbeertjes, Donald Duck, Knabbel en Babbel tot aan Pink Panther! Geniet zelf ook weer als kind van deze geweldige series!

Aqua Technology Case Studies

Cyber Security

ARM Holdings is the world's leading semiconductor Intellectual Property (IP) supplier. A semiconductor is the electronic controller at the heart of many devices that we use every day.
11785
ACTIEVE KLANTEN
4569
WINNAARS
19784
PRIJZENPOT WAARDE
5789
UITGEDEELDE PRIJZEN