010 318 00 47
info@kennisgame.com
9:00 tot 13:00 uur
Ma t/m Vr.

Veelgesltelde Vragen

Kennisgame is een online gameplatform voor jong en oud.

U kunt het om de 3 maanden opzeggen. Je speelt tot wederopzegging. Het is dus geen abonnement waar u aan vast zit voor 12 maanden of langer.

Indien u zich wenst af te melden voor KennisGame dient u zich binnen de opzegtermijn het herroepingsformulier digitaal in te vullen. U dient zich in te loggen op uw persoonlijke pagina en hier vindt u het herroepingsformulier. Deze dient u dan ook in te vullen zodat u afmelding verwerkt kan worden. Afmelden kan enkel op deze manier.

Mocht je voor een prijs de benodigde punten hebben behaald dan kun je deze inwisselen in onze online shop. Wij garanderen u binnen 3 maanden altijd prijs indien u dagelijks de nodige games oplost en zo punten scoort!

Ja dat kan indien je liever namens KennisGame een puzzelboek thuis wenst te ontvangen, dan verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice per mail of telefoon.

Er is bij KennisGame een brede assortiment aan prijzen te winnen. Aan de hand van de punten die gehaald worden kun je jouw prijs aanvragen. Je kunt denken aan een smartphone, Spinner, stedentrip, laptop, Flesje Wijn en nog veel meer.

Het kost maandelijks €38,95.

11785
ACTIEVE KLANTEN
4569
WINNAARS
19784
PRIJZENPOT WAARDE
5789
UITGEDEELDE PRIJZEN